Twikkes Belle

Twikkes Belle

Denne kat er helt speciel for os. Ikke mindst fordi at hun indeholder stort set alle katte som vi har haft inkluderet i vores opdræt, i sin stamtavle

Hun er selv 6. generation Twikkes, og er vores første foderkat-kuld. Belle voksede op sammen med sine 5 søskende hos Pernille og hendes familie i Roskilde. Det var noget helt særligt at følge hende vokse op på afstand. Fra starten var hun en frisk killing fuld af gå-på-mod og da hun udviklede sig til at være en stor stærk pige, valgte vi at hun skulle indgå i vores avlsprogram. 

Belle er en kat med stærke kvaliteter. Ud over hendes enorme stærke store tunge krop, har hun meget stærke skovkattetræk - særligt profil og hage. Hendes ører sidder stærkt og hun har et udtryk, som er stærkt og intenst. Hendes krop er en ren gave .- hun er stor, lang, højbenet og hører til i den tunge ende af hunkatteskalaen. Hendes pels er af en utrolig høj kvalitet og derudover har hun det flotteste mønster - som hun har arvet fra de sidste 2 generationer af hendes stamtavle - på begge sider.

Vi er spændte på hvad Belle kan bidrage med til vores opdræt.

Navn/name: Twikke's Belle
Født/born: 14.09.2017

Far/father: IC Twikkes Rainbow Unicorn(n 09 22)
Mor/mother: Twikke's Abigail (f 22) 
EMS kode /code: NFO f 22
Opdrætter/breeder: Rikke og Trine Winkel
Vægt /weight : 5,4 kg

GSD4 negative                                                                                                   

PF def N/N

HCM Normal : soon

Stamtavle/pedigree:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1330728;2:1330729&g=4&p=nfo&o=ajgrep